Ανάλυση Εδάφους

Είναι κατάλληλο το έδαφος μου για τα φυτά που επιθυμώ να καλλιεργήσω; Ποια στοιχεία λείπουν από το έδαφος μου και πως μπορώ να συμβάλλω στην αναπλήρωση τους; Ποιο είναι το ιδανικότερο σχέδιο λίπανσης για την αύξηση της παραγωγής μου αλλά και την παραγωγή ανθεκτικότερων φυτών;

Πολύ απλά για να ξέρω τι πίνω!

Ως γνωστόν, το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70% από νερό. Το νερό είναι το βασικότερο συστατικό των βιοχημικών αντιδράσεων, τόσο στο ανθρώπινο σώμα, όσο και στα διάφορα καλλιεργούμενα φυτά.

Κι αυτό γιατί, έχει αποθηκευτικές ιδιότητες, είναι δηλαδή φορέας πληροφορίας. Κουβαλάει μέσα του όλα εκείνα τα χημικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία και διατήρηση της ζωής.

Επομένως, ένα “καλό νερό”, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας και της ασφάλειάς μας.
Αντιθέτως, νερό που δεν είναι σύμφωνο με τις ισχύουσες προδιαγραφές με μαθηματική ακρίβεια θα μας δημιουργήσει πρόβλημα!

Πίο συγκεκριμένα, κάντε ανάλυση στο νερό σας, πόσιμο ή μη:

1) Αν δεν το έχετε κοιτάξει ποτέ. Θα σας λυθούν σίγουρα απορίες, και ενδεχομένως προβλήματα που ποτέ δεν φανταστήκατε ότι μπορεί να οφείλονται στο νερό.
2) Αν έχει πέσει στην αντίληψή σας κάποιο πρόβλημα νερού στην περιοχή σας.
3) Αν μένετε κοντά σε περιοχές όπου υπάρχει ενδεχομένως ρύπανση. (πχ. βιομηχανικές περιοχές)
4) Αν το νερό χρησιμοποιείται από μικρά παιδιά ή ευπαθείς ομάδες.
5) Για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση προβλημάτων στις καλλιέργειες.
6) Για οικονομία – ευκολία. Εάν υπάρχει πρόβλημα, με την αγορά ενός φίλτρου γλιτώνετε την μόνιμη μέριμνα κ δαπάνη στην αγορά εμφιαλωμένου νερού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας